Sport

2013.09.26. 15:47

Rakocsevics helyén ideiglenes center?

Szerdán megérkezett Körmendre a szlovén Gregor Jakhel Kolarevics, akit a BC Körmend vezetői Zsarko Rakocsevics felépülésének idejére kívánnak szerződtetni.

Vas Népe

A BC Körmend július elején szerződtette új centerét, a 29 esztendős, montenegrói Zsarko Rakocsevicset, aki a legelső felkészülési mérkőzésen tudott csak a csapat rendelkezésére állni, azóta belgyógyászati problémái miatt orvosi kezelés alatt áll. Már elhagyhatta a kórházat, jelenleg gyógyszeres kezelést kap, s pénteken kontrollvizsgálat vár rá. A körmendi vezetők úgy döntöttek, hogy Rakocsevics felépülésének idejére egy másik centert szerződtetnek.

Szerdán érkezett a csapathoz a 25 éves, 208 cm magas, szlovén Gregor Jakhel Kolarevics. Kétnapos fizikai és orvosi vizsgálatot követően kaphat határozott idejű szerződést, amely a klub részéről szükség esetén meghosszabbítható. Kolarevics hosszú éveken keresztül a szlovén másodosztály különböző csapataiban szerepelt, majd egyéves belgiumi kitérő után tért vissza hazájába, ahol tavaly – a Falco jelenlegi irányítóját, Boban Tomicsot is a soraiban tudó – TTHcast Mercator Skofja Loka csapatát erősítette. A korábbi szlovén U20-as válogatott center 26 meccsen 11,5 pontot és 6,6 lepattanót átlagolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!