Sport

2013.10.02. 17:05

Két versenyen is remekeltek a vasi akrobatikus rockisok

Ausztriai aranyak, hazai dobogós eredmények – ez az elmúlt hétvégi mérlege a vasi rockisoknak.

Simon Erzsébet

A sporttánc szakágban is megkezdődött az idei versenyszezon második évada. Két viadalon is részt vettek az akrobatikus rock and roll táncosok az elmúlt hét végén. Az ausztriai Tullnban megrendezett nemzetközi versenyen az eredményeik alapján három Vas megyei páros indulhatott szombaton. Children kategóriában: Gubián Ádám és Németh Janka Blanka (Galaxy-Rocky Dilly vegyespáros) életük első nemzetközi viadalán egészen a döntőig táncoltak, ahol is felállhattak a dobogó második fokára. Serdülő korosztályban Baumgartner Dániel és Babos Dominika (Galaxy RRC) – nagyobb nemzetközi versenyrutinnal a hátuk mögött – már nem talált legyőzőre. Felnőtt C kategóriában Visnyovszky Gergő és Hegedüs Fanni (Galaxy-Rocky Dilly vegyes párosa) kiemelkedő teljesítményt produkált, a versenyen végig vezettek, s a megérdemelt aranyéremmel térhettek haza.

Baumgartner Dániel és Babos Dominika, Visnyovszky Gergő, valamint Hegedüs Fanni. Aranyérmet szerzett mindkét táncospár (Fotó: Koszogovits Norbert)

Vasárnap Ajka volt a helyszíne a nyugat -magyarországi kvalifikációs versenynek.

Eredmények: children kategória: 2. Szabó Áron–Cselédi Lili (Rocky–Dilly ARRC), 3. Kovács Róbert–Borbás Linda (Galaxy RRC). Junior: 2. Halmosi Krisztián–Kiss Roberta (Galaxy–Rocky Dilly). C kategória: 2. Lakics Dániel–Poór Melánia (Galaxy–Rocky Dilly).

Children kisformáció: 2. Celli Manók (Rocky-Dilly). Junior kisformáció: 2. Szőke Ördögök (Galaxy). Felnőtt kisformáció: 2. Dumás-Team (Rocky–Dilly)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!