Sport

2013.11.28. 15:55

Hazai rendezésű ülőröplabda-bajnoki torna

Szombathely - A hazai rendezésű bajnoki fordulóban három győzelmet szerzett a Sprint SC ülőröplabda-csapata, s ezzel a tabella élére ugrott.

Horváth Erika

Szombathelyen rendezték meg az ülőröplabda bajnokság 3. fordulóját, amelyen négy csapat vett részt. A Sprint SC mindhárom vendégével játszott, s csupán egy játszmát vesztett.

Sprint SC- Hamburger SE 3:0 (16, 10, 12). A lelkes nagykanizsaiak ellen nagyon fegyelmezetten kezdett a hazai csapat, és végig irányítva a játékot a vártnál könnyebben nyert.

Sprint SC -Humanitás SE SC 3:1 (18, 20, -19, 20). A tatabányaiak legerősebb összeállításukban érkezve meglepetésre készültek a házigazdák ellen. Nagy, színvonalas csatát vívott egymással a két csapat, de az első két játszmában a hazaiak kerekedtek felül (25-18, 25-20). A harmadik szett elején ötpontos előnyre tettek szert a tatabányaiak, és nem sikerült közelebb kerülni hozzájuk (19-25). Az elvesztett játszma után is higgadt maradt a Sprint SC és jobbnál jobb megoldásokkal megnyerte a mérkőzést (25-20).

Sprint SC- Magyar női válogatott SC 3:0 (8, 9, 15). A harmadik mérkőzésen a legjobbját nélkülöző női válogatott becsületesen küzdött, de nem tudta igazán megnehezíteni a sprintesek dolgát, akik a három győzelemmel a tabella élére ugrottak.

A Sprint SC-ben Kovács József, Sipos Zoltán, Kovács László, Döbröntey István, Gőczi Roland, Bíró Péter, Biczó Zoltán és Schützenhoffer Antal szerepelt.

A vártnál könnyebben nyert a Sprint SC (jobbról) a Hamburger SE ellen. Gőczi Roland ütését próbálja hárítani a nagykanizsai sánc (Fotó: Horváth Csaba)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!