Sport

2013.12.19. 14:50

Versenyeztek a vasi horgászok

Vaskeresztes - A profiknál Komáromi Levente, a hobbi pecásoknál pedig Pajtli László nyerte a Vasi vizek legjobb sporthorgásza elnevezésű idei versenysorozatot.

Tóth Gábor

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége már negyedszer rendezte meg megyei versenysorozatát hobbi- és versenyhorgász kategóriában. Az idei erőpróbán is szép számmal vettek részt a horgászok, összesen 148 pecást mozgatott meg a sorozat, volt forduló, ahol a nevezők száma elérte a 48 főt. A versenyeknek a gersekaráti Sárvíz-tó, a kerkafalvi Kéthatár-tó és a Rába folyó nicki szakasza adott otthont. A profik öt, míg az amatőrök három versenyen mérték össze a tudásukat.

A sorozat díjazottjai. Balról Paár Tibor, Komáromi Levente, Horváth Balázs, Pajtli Ferenc, Pajtli László és Kovács Zsolt (Fotó: Sporthorgász Egy. VMSZ)


A versenyhorgászoknál Komáromi Levente az öt versenyből négy alkalommal végzett saját szektorában az első helyen, ami kiváló teljesítmény. A hobbi horgászoknál címvédés történt, idén is Pajtli Ferenc lett a bajnok. Az amatőröknél sikerült egy ifjúsági korú versenyzőnek, Kovács Zsoltnak a dobogóra állnia. Kategóriánként az első három helyezett a szövetség elnökségi ülésén, egy kisebb ünnepség keretében vehette át az elismerését a vaskeresztesi horgászturisztikai központban. A vasi horgász szövetség munkatársai természetesen jövőre is megrendezik a nagy népszerűségnek örvendő versenysorozatot.

Vasi vizek legjobb sporthorgásza, 2013, végeredmény, hobbi kategória: 1. Pajtli László (Spartacus HE) 37 pont, 2. Pajtli Ferenc (Spartacus HE) 33, 3. Kovács Zsolt (Vasvári HE) 30. Versenyző kategória: 1. Komáromi Levente (Kőszegi HE) 75 pont, 2. Paár Tibor (Elektromosok SHE) 68, 3. Horváth Balázs (Kőszegi HE) 62.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!