Sport

2014.04.01. 14:00

Kikapott a Szentgotthárd

Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 17. fordulójában hosszú idő után kapott ki ismét a Pawel Packing Szentgotthárdi KK.

Tóth Gábor

Georgikon DSE KeszthelyPawel Packing Szentgotthárdi KK: 37-32 (16-15)

Keszthely, 180 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Hornyik, Lábadi.

Szentgotthárd: Surányi K. – Szakács 1, PARS 9/2, Hegyi 4, Sinka 2, Kozák 1, Hertelendy 1. Csere: Páli, Surányi I. (kapus), Kocsis Gy. 1, Katona 4, HUSZÁR 5, Kocsis T., Murányi, Mákos M., CSIPSZER 4. Edző: Ernst Attila.

A forduló rangadóján a második fogadta az éllovast. A mérkőzést a hazaiak kezdték jobban, de a vendégek rendezték a soraikat (28. perc: 15-15). Pedig a játékvezetők – erősen eltúlzott szigorral – gyorsan kiállították Sinkát a gotthárdiaktól. Sőt, a 37. percben Kozák is erre a sorsra jutott. Két kezdőjátékosa elvesztése megfogta a vasiakat (39. perc: 23-17). A folytatásban a Gotthárd próbált újítani, de a hazai pálya minden előnyét élvező Keszthely már nem engedte ki a kezéből a győzelmet. A Szentgotthárd négy győztes meccs után kapott ki, és lecsúszott a dobogó második fokára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!