Sport

2014.05.19. 15:01

Második lett a kézicsapat

Szentgotthárd - Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság utolsó fordulójában is nyert a Pawel Packing Szentgotthárdi KK, így másodikként zárta a 2013/2014-es szezont.

Tóth Gábor

Pawel Packing-Szentgotthárdi KK _Bakonyerdő Pápa 34-28 (17-15). Szentgotthárd, 150 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Akácsos, Nagyvizeli.

Szentgotthárd: Surányi I. - Hertelendy 2, Csipszer 4, Vilics, Mákos M., Gáspár 2, SZAKÁCS 5. Csere: SURÁNYI K. (kapus), KOZÁK 10, Kocsis T., Mákos P., Hegyi 2, Sinka 5/2, Huszár 3, Katona 1, Ernst P. Edző: Ernst Attila.

Hajrá Szentgotthárd! Ezüstéremmel zárta a szezont a sok fiatal, saját nevelésű játékost bevető gárda (Fotó: Szendi Péter)

Az utolsó, 22. játéknapon az utolsó előtti Pápát fogadta az ezüstéremre hajtó Szentgotthárd. A képlet egyszerű volt: ha begyűjtik a kötelező győzelmet a hazaiak, akkor megőrzik a helyüket a tabella második helyén. Érezhető volt, hogy a gotthárdiak nyomás alatt játszanak, mert nehezen találták a ritmust, elsősorban védekezésben hibáztak sokat, így az első félidőben a Pápa tartotta a lépést. A percek múlásával azonban belelendült a házigazda, a második félidőben egyre jobban kidomborodott a felek közötti különbség, a hajrára pedig nem maradt izgalom (53. perc: 33-22). Értékes ezüstéremmel zárta a szezont a sok fiatal, saját nevelésű játékost bevető Szentgotthárd. S hogy teljes legyen az öröm, arról a junior gárda gondoskodott, ugyanis megnyerte a korosztályos bajnokságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!