Sport

2014.08.17. 20:55

A házigazda Győri ETO II. érvényesítette a papírformát, 3-0-ra nyert a szezonnyitó meccsen

Győr - A Győri ETO II. vendégeként 3-0-s vereséggel kezdte a 2014/2015-ös NB III-as labdarúgó-bajnokságot a Sárvár FC.

Tóth Gábor

Győri ETO II.–Sárvár FC 3-0 (2-0). – Győr, 150 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Horváth T.

Sárvár: Osbáth – Csákvári, Kovács Zs., AMBRUS, Dallos – Tancsics – MÁTHÉ A., Devecsery, Szabó P., Klauzer – KORONCZAI. Edző: Takács Gábor.

Gólszerzők: Martinez (12.), Farkas (26.), Mervó (57.).

A Sárvár bátran kezdte a mérkőzést, de a korosztályos válogatottakat, légiósokat felvonultató házigazda korán előnybe került. Egy jobb oldalról beível szabadrúgás után kavarodás alakult ki a vasi kapu előtt, a labda végül a hálóban kötött ki. A szerencsés találat után aztán egy átlövésből szerzett gólt az ETO - még az első játékrész közepén.

Máthé András csapatkapitányhoz méltóan futballozott. Fotó: Sárvár FC

A Sárvár a folytatásban is tette a dolgát, nem roppant meg, volt tartása. A kapuig is eljutott olykor, de igazán nagy helyzetet nem tudott kidolgozni. A találkozó a harmadik győri góllal dőlt el végleg: a sárváriak röviden szabadítottak fel, a visszalőtt labdával pedig nem tudott mit kezdeni a rendezetlen vendégvédelem. A gyorsabb, technikásabb, minőségi kerettel rendelkező Győr megérdemelten nyert, de a Sárvár nem adta olcsón a bőrét – az eredmény egy kicsii csalóka..

Takács Gábor: – A vereség ellenére nem tehetek szemrehányást a srácoknak. Ha a folytatásban is ilyen fegyelmezetten, motiváltan játszunk, akkor lesz csapat, akit legyőzünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!