Sport

2014.11.18. 19:00

Bravúros gotthárdi NB I/B-s sakksiker

Magabiztosan győzött az NB I/B-s sakk csapatbajnokság 2. fordulójában a Szentgotthárd-Alsószölnök. Az NB II-es vasiak közül nyert a Haladás II. és a Sárvár.

Horváth Erika

Szentgotthárd-Alsószölnök STE_ Tapolca Rockwool VSE 8,5-3,5. Szentgotthárd, NB I/B-s sakk csapatbajnoki mérkőzés.

A hazaiak nagyon tartalékosan tudtak asztalhoz ülni. Az esélytelenség ellenére a játékosok túlszárnyalták önmagukat és nagy bravúrral nyertek. Győzött: Takács B., Makk R., Hittér, Parragi, Takács K. Remizett: Békefi, Buzeti, Horváth I. I., Horváth I. II., Zámodics P., Süket, Rátkai D.

Sárvári SC _Spartacus SK Keszthely 8-4. Sárvár, NB II-es sakkmérkőzés.

A várakozásnak megfelelően győzött a Sárvár, ifjúsági játékosai nagyon jól megállták a helyüket. Győzött: Egri, Czupor, Ongai, Szokolszky, Gömböcz, Piri. Remizett: Ollé, Gergácz B., Ódor, Hadrik.

Haladás VSE-Infreplan _Ezüst Huszár Veszprém 9-3. Szombathely, NB II-es sakkmérkőzés.

Szép hazai győzelmekkel az erőviszonyokat jól tükröző eredmény született. Győzött: Tomasics, Ugróczky, Gutmann, Pergelné, Gaal, Tóth T., Oláh, Vida. Remizett: Takács G., Varga T.

Z.Baki-Agrocentrum _Arborétum HSE 7,5-4,5. Zalaegerszeg, NB II-es sakkmérkőzés.

A papírformának megfelelő eredmény született. Győzött: Takó H., Barasits B., Barasits T. Remizett: Kiss R., Kiss B., Horváth S.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!