Sport

2014.11.02. 10:30

Synergy- sikerek

Jennersdorf - Aratott az ausztriai futóversenyen a Synergy Fitness Szentgotthárd SE két egyéni és egy csapatelsőség is a klubhoz került.

Horváth Erika

A jennersdorfi utcai futóversenyen mintegy 300-an álltak rajthoz a különböző kategóriákban. A Synergy Fitness Szentgotthárd SE versenyzői közül két nappal a Győr–Budapest ultramaratoni futóverseny után – ahol a győztes váltót erősítette – Ausztriában is igazolta jó formáját Koszár Zsolt. A rövidebb, 5 km-es távon indult, és 14:53 perces idővel, új pályacsúccsal győzött. Ugyanezen távon a női abszolút versenyben Benkő Nóra (20:54) nyert.

Koszár Zsolt Jennersdorfban is igazolta jó formáját. Fotó: Woki Zoltán

A háromfős csapatversenyben szintén első helyezést szerzett a Synergy Fitness Benkő Nóra, Koszár Zsolt, Benkő Ádám összetételű triója. A 10 km-es távon rajthoz állt klubtársuk, a veterán Somogyi Gábor is, aki nagyszerű futással korosztályában 33:47 perces időeredménnyel (M50) győzött, ez az abszolút versenyben a második helyet jelentette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!