Sport

2014.12.01. 20:15

Kikapott az éllovastól a gotthárdi kézicsapat, lecsúszott a dobogóról

Szentgotthárd - Az NB II-es férfi kézilabda-bajnokság 10. fordulójában az éllovastól kapott ki hazai pályán a Pawel Packing Szentgotthárdi KK.

Tóth Gábor

Pawel Packing Szentgotthárdi KK–Veszprémi Egyetemi SC 19-24 (9-7).

Szentgotthárd, 200 néző, NB II-es férfi kézilabda-mérkőzés, vezette: Andorka, Szakatitcs.

Szentgotthárd: ORBÁN – Szakács, Hegyi 2, Kozák 1, Csipszer 1, Pars 5, Sinka 5/2. Csere: Szoták, Surányi (kapusok), HERTELENDY 5, Ernst P., Murányi, Huszár, Mákos M., Mákos P. Edző: Ernst Attila.

Hertelendy Bence gólerős, remek kézilabdával rukkolt elő a Veszprém ellen. Fotó: Szendi Péter

A több volt válogatott, NB I-es játékost felvonultató, hibátlan, a bajnoki cím elsőszámú várományosának számító Veszprém abszolút esélyesként lépett pályára Szentgotthárdon (is). Ennek ellenére a motivált, remekül védekező hazaiak megnehezítették ellenfelük dolgát. Olyannyira, hogy az első félidőben vezettek, közel jártak a meglepetéshez. Fordulás után azonban a rutinosabb, fizikai fölényben lévő Veszprém fokozatosan bedarálta a házigazdát – de így is csak a hajrában tudott nyerni. Tisztességgel helytállt a fiatal Gotthárd – ám a dobogóról lecsúszott, a negyedik helyről várja a folytatást. Ifi: 28-24.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!