Sport

2014.12.23. 18:45

Futsal: alakul a legkisebb, az U9-es csapat

Szombathely, Oberpullendorf - Formálódik, alakul a legkisebb, U9-es korosztály a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalklubnál.

Tóth Gábor

A szombathelyi futsalklubnál az elmúlt években sikerült remekül felépíteni az utánpótlást: működik az U11-es, az U13-as, az U15-ös, az U17-es és az U20-as csapat. Most pedig indul az U9-es korosztály is. A 2006-ban született gyerekekből álló csapat a napokban lejátszotta első tornáját. A Somfalvi Csaba által edzett együttes az ausztriai Oberpullendorfban lépett pályára. A szombathelyi fiatalok remekül teljesítettek, ezüstéremmel zárták a nemzetközi erőpróbát. Ráadásul egy különdíjat is hazahoztak, 6 találatával Makarenkó Balázs lett a gólkirály.

A Haladás VSE formálódó U9-es futsalcsapata. Ügyesek a kicsik. Fotó: Swietelsky-Haladás VSE

Eredmények, csoportmérkőzések: HVSE–Wiener Viktoria 0-0, HVSE–Hrvatski 6-0, HVSE–Neutal 5-0. Elődöntő: HVSE–Wiener Viktoria 6-0. Döntő: HVSE–Neutal 0-0, hosszabbítás után 0-1.

Az Az U9-es csapat névsora: Makarenkó Balázs, Faludi Bendegúz, Doma Máté, Vajda Dávid, Radványi Gergő, Radványi Csongor, Mosonyi Milán, Körmendi Gábor, Somfalvi Bence.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!