Sport

2015.02.08. 21:40

Félbeszakadt a Viktória meccse

Négygólos hazai vezetésnél a nagy havazás miatt félbeszakadt a Viktória–ZTE női felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Pum András

Viktória-Trend Optika FC–ZTE 4-0-nál az 55. percben félbeszakadt. – Illés Akadémia, műfű, női felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Viktória, I. félidő: Egyed – Csidei, Ferencsik, Marsai, Kun – Harsányi, Manhart, Magyarics – Magyar, Siklér (Dénes), Széles. II. félidő: Egyed – Császár F., Kopcsándi, Manhart, Császár H. – Harsányi, Janusz, Peresznyák – Nagy, Bátorfi, Bozzai. Edző: Bánfalvi Attila.

A szombathelyiek a ZTE-meccs előtti napon, szombaton az Illés Akadémia U15-ös együttesével vívtak Bükön nem hivatalos felkészülési meccset. A gyorsabban technikásabban futballozó akadémisták többgólos győzelmet arattak a négy játékosukat nélkülöző viktóriások ellen.

Az NB II-es ZTE ellen Balogh, Dömsödi és Földes hiányzott. Az első félidő óriási Viktória-fölényt hozott, a zalaiak a félpályát sem igen lépték át. A vasi csapat helyzetei közül négyet értékesített. Szünet után az első félidei gárdából csak Manhart és Harsányi maradt a pályán, az U17-es csapat tagjai kaptak lehetőséget. Tíz perc telt el a második félidőből, amikor 4-0-s hazai vezetésnél az óriási, széllel kísért havazás miatt félbeszakadt a találkozó. A vasiak góljait Manhart 2, Széles és Dénes szerezte.

A Viktória csütörtökön 18 órakor a műfüvön a HVSE fiúcsapatával játszik edzőmeccset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!