Sport

2015.12.16. 16:48

Élőképes tudósítás a Haladás futsalcsapatának dunaújvárosi bajnokijáról

Szombathely - Rangadóval zárja az évet a Swietelsky-HVSE NB I-es futsalcsapata: a 2. zöld-fehérek a 3. Dunaújváros vendégeként játszanak csütörtökön (18.30) - a találkozóról élőképes internetes tudósítást adunk.

Tóth Gábor

Az év utolsó meccsén, a 12. fordulóban nehéz feladat vár a Haladásra, ugyanis közvetlen üldözője, a Dunaferr fogadja. A Dunaújváros remekül erősített a nyáron, ennek megfelelően is teljesít, joggal pályázik a dobogóra. Egyetlen csapat a mezőnyben, amely legyőzte a bajnoki címvédő, listavezető Győrt. A felek a 3. fordulóban találkoztak Szombathelyen, akkor a zöld-fehérek egy gólgazdag, izgalmas meccsen nyertek 8-6-ra.

- Nagyon nehéz mérkőzésre számítok - fogalmazott Marcos Angulo, a Swietelsky-Haladás VSE mestere. - Ellenfelünk a nyáron válogatott futsalosokat igazolt, és Fehér Zsolt személyében egy olyan edzőt Győrből, aki remek szakember. Biztos az anyagi háttér, a cél nem titkoltan a dobogó. Ugyanakkor mi is egyben vagyunk, nincs gond a formánkkal, az eredményességgel, a motivációval. Győzni megyünk Dunaújvárosba, szeretnénk, megerősíteni a helyünket a tabella második helyén. Sajnos van két hiányzónk: a kapusunk, Tyukász Péter eltiltott, Horváth Péter pedig sérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!