Sport

2016.01.21. 12:17

Falco: térdműtét vár a térdével sokat bajlódó Dobos Lászlóra

Szombathely - Távozik a Falco-Trend Optika KC Szombathey NB I-es kosárlabdacsapatától a nyáron igazolt Dobos László.

Tóth Gábor

Dobos László a nyáron nagy reményekkel tért haza Spanyolországból. De nem igazán úgy sült el a szombathelyi kirándulás, ahogyan a felek remélték: a 221 centis, 22 éves center mindössze hat bajnokin játszott, átlagban 4,7 percet töltött a pályán, ez idő alatt 1,7 pontig jutott.

- A klub és Dobos László január 16-án közös megegyezéssel szerződést bontott egymással - árulta el Gráczer György, a Falco-Trend Optika KC Szombathely ügyvezetője. - A játékos krónikus térdsérüléssel küzd, és a napokban kiderült, hogy műtétre lesz szükség a teljes gyógyuláshoz.

Térdműtét vár a térdével sokat bajlódó Dobos Lászlóra Fotó: Archív

- Dobos László a felkészülési mérkőzéseken jó teljesítményt nyújtott, bíztunk benne, hogy nagy segítségünkre lesz a bajnokságban - fogalmazott Kálmán László, a Falco-Trend Optika KC szombathely edzője. - Aztán megsérült a térde, ami sajnos a mai napig nem jött rendbe teljesen - olykor edzésen is kiugrott neki. Laci is érezte, hogy így nem tudja azt a teljesítmény nyújtani, amiért igazoltuk. Békében, barátságban váltunk el - és sok sikert, gyors gyógyulást kívánunk neki. Új játékost nem igazolunk, a saját berkeinken belül oldjuk meg a pótlását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!