Sport

2016.02.23. 18:27

A Haladás-öregfiúk nyerték a Bolemányi János Emléktornát Zalaegerszegen

Zalaegerszeg - Az egerszegi Városi Sportcsarnokban rendezték meg a Bolemányi János Öregfiúk Emléktornát, melyen az öt csapat vetélkedéséből a Haladás csapata jött ki győztesen.

Török Tibor

A ZTE labdarúgócsapatának egykori legendás kapusára, Bolemányi Jánosra immár harmadik éve emlékeznek meg a róla elnevezett tornával. Az idén öt együttes vett részt a viadalon.

Gerencsér Ferenc, a Haladás öregfiúk-csapatának vezetője elmondta, a szervezők a zalai gárdák mellett a zöld-fehéreket is meginvitálják a tornára:

- Halmosi Zoli készítette fel a fiúkat, figyelmeztette őket, hogy illik nyernünk. Fokozatosan lendültünk bele a játékba, az Andráshidával 1-1-re végeztünk, a Nagykanizsát 3-1-re, a Keszthelyt 5-3-ra, végül pedig a ZTE-t 4-1 vertük. Külön öröm, hogy a régi zalai játékosok Péter Zoltán, Kereki Zoltán, Balázs Zsolt, Bita József, Mihalecz István, valamint Szőcs János edző a kedvünkért eljöttek, ez is jelzi, hogy jó a kapcsolat a két klub között.

A végeredmény: 1. Haladás, 2. ZTE, 3. Andráshida, 4. Nagykanizsa, 5. Keszthely. Különdíjak. Legjobb kapus: Németh Gábor (Haladás). Legjobb játékos: Tóth Péter (Haladás). Gólkirály: Szabó István (Nagykanizsa).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!