Sport

2016.03.23. 19:22

Díjugrató bronz a fedeles ob-ről

Budapest - Bronzérmet hozott Gavallér nevű lovával a díjugrató országos fedettpályás bajnokság döntőjéről Bosits Boglárka.

Horváth Erika

Az idősebbek, az ifjúságiak között is érmes lett Bosits Boglárka. Fotó: Bosits Bíborka

Vas megyéből - a fedeles versenyeken való minősülések alapján - négy versenyző kapott meghívást az országos döntőre. Minden lovasnak teljesítenie kellett az elő- és középdöntő, valamint a vasárnapi döntő pályáját. A három nap eredménye alapján alakult ki a végeredmény - aki hibátlanul teljesített összevetésen vehetett részt. A vasiak közül a még gyermek korosztályba tartozó, de már az ifjúságiak között versenyző Bosits Boglárka (Bosits Lovasfarm) szerepelt a legjobban, Gavallér nevű lovával bronzérmet szerzett a 130 cm-es magasságon. A gyermek kategóriában (110 cm) Kof-Kiss Dorka (Viador n. l., Jáki Lovas Klub) kilencedik, Bosits Bíborka (Tekergő, Bosits Lovasfarm) 13., az amatőrök (120 cm) 58 fős mezőnyében Simon Máté (Canabis, Jáki LK) 35. lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!