Sport

2016.09.05. 13:54

Három edzőmeccs az NB I/B előtt

Balatonboglár- Négycsapatos felkészülési tornán vett részt az elmúlt hétvégén a Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I/B-s női kézilabdacsapata.

Tóth Gábor

A balatonboglári tornán a szombathelyiek mellett a Nemzeti Kézilabda Akadémia NB I/B-s gárdája, valamint két NB I-es klub, a Debrecen és az MTK juniorcsapata vett részt - mindenki játszott mindenkivel.Az SZKKA szombaton kikapott a NEKA csapatától (31-33), majd legyőzte az MTK fiataljait (39-29).

Végül vasárnap a debreceni junior sem jelentett különösebb akadályt (35-29).Végeredmény: 1. Nemzeti Kézilabda Akadémia, 2. Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia, 3. Debrecen junior, 4. MTK junior.

- Több sebből vérezve, több játékosunkat nélkülözve, szűk kerettel utaztunk el Balatonboglárra - árulta el Bölöni Roland, a szombathelyiek edzője. - Ráadásul a tornán Gaylhoffer Ildikót vállsérülés, Szendrei Barbarát pedig agyrázkódás miatt elveszítettük.

A nehézségeink ellenére helytálltunk, összeségében elégedett voltam a látottakkal, főleg a küzdőszellem tetszett. Ezzel a tornával lezártuk a felkészülési időszakot, a hétvégén kezdődik a bajnokág, már csak a formát kell élesíteni. Minden okom megvan rá, hogy bizakodva várjam a szezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!