Sport

2016.10.13. 17:25

Tájfutás vasiakkal

Veszprém - Remek eredményeket értek el Veszprém megyében a Haladás VSE tájékozódási futói.

Tóth Gábor

A Veszprémhez közeli Tekeres-völgyben megrendezett Veszprém megyei normáltávú bajnokságon álltak rajthoz a Haladás VSE tájékozódási futói. Ez a verseny kiváló felkészülési állomás volt az országos bajnokságra. A dobogóra ezúttal három szombathelyi sportoló állhatott fel: Pásti Fanni az N16-os kategória ezüstérmese lett, Sarkadi Lehel F14-ben, míg Décsey Emőke az N40-es kategóriában szerzett bronzérmet.

Három érmes. Balról Sarkadi Lehel, Décsey Emőke és Pásti Fanni Fotó: Tajnai Anita

A HVSE eredményei, F14: 3. Sarkadi Lehel, 10. Hargitai Barnabás, 11. Marosi Ákos, 15. Kiss Bertalan, 18. Jacsev Fülöp. F18: 4. Alpár Dénes. N12: 9. Gál Enikő. N14: 6. Sarkadi Borbála, 11. Gorell Flóra. N16: 2. Pásti Fanni. N21: 7. Tajnai Anita. N40: 3. Décsey Emőke.

A verseny után hirdették ki Veszprém megye összetett bajnokságának végeredményét, amely az egyéni versenyszámok (hosszútáv, középtáv, éjszakai, rövidtáv, normáltáv) eredményei alapján alakul ki. Az eredményhirdetésen a Haladás VSE három tájfutója volt érdekelt.

Veszprém megyei összetett végeredmény, a HVSE érmesei, N12: 3. Gorell Flóra. N16: 2. Pásti Fanni. N21: 2. Tajnai Anita.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!