Sport

2017.02.12. 20:56

Egy győzelem, egy vereség Zalában

Nagykanizsa - Két felkészülési vízilabda-mérkőzést játszott az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) OB I/B-s csapata a Nagykanizsával - egyszer nyert, egyszer kikapott.

Pum András

Meglehetősen foghíjas, mindössze tíztagú kerettel utazott a két nagykanizsai edzőmérkőzésre a Matajsz Márk vezette OB I/B-s alakulat. Polcsik Máté, Hajmási András és Kurucz Barnabás sítáborban volt, Kovács Barnabás az U20-as válogatottal készült Romániában, míg Baranyai Ákos kézsérülése miatt nem játszhatott.

Az első meccsen az AVUS 11-10-re győzött az OB I/B ötödik helyén tanyázó kanizsaiak ellen, míg a másodikon 12-8-ra kikapott.- Az első találkozón jobban koncentráltunk, frissebbek voltunk, végig vezetve, jól játszva, megérdemelten nyertünk - mondta Matajsz Márk. - A második találkozóra elfáradtunk és megéreztük, hogy csak két cserénk volt.

Összességében hasznos edzőmeccseket játszottunk, akadtak jó és kevésbé jó dolgaink. Pozitívum, hogy remekül zónáztunk és az emberelőnyös szituációkat is jól használtuk ki. Dolgozunk tovább.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!