Sport

2017.02.05. 20:55

Mesterné az év triatlonosa

Szombathely - Mesterné dr. Temesi Zsuzsanna lett a 2016-os esztendő legjobb női szenior triatlonversenyzője.

Horváth Erika

A SZoESE triatlonszakosztályának versenyzője, Mesterné dr. Temesi Zsuzsanna kapta meg az év triatlonversenyzője díjat a szenior női kategóriában, a Magyar Triatlon Szövetség díjátadó gáláján. Mesterné egy kivételével minden versenyét megnyerte az elmúlt évben és az országos összetett ranglista alapján is majdnem minden díjat bezsebelt korosztályában. Érdekesség, hogy lányát, Mester Dórát (az Alba Triatlon színeiben) az év U23-as duatlon versenyzőjének választották. A SZoESE szakosztályának legjobb férfiversenyzője dr. Koltai Miklós volt, aki korosztályában, duatlonban harmadik lett az országos ranglistán.

A SZoESE két legeredményesebb triatlonosa-duatlonosa: Mesterné dr. Temesi Zsuzsanna és Koltai Miklós
Fotó: Kívés István

A díjazottak között volt még - nem vasi egyesületeket képviselve - a szombathelyi Kálovics Anikó és a körmendi Sztojcsics Balázs is. A Kőszegi Triatlon és Úszó Klub versenyzői közül Nyúl Marcell, Palatkás Anna, Molnár Gábor és Schwahofer Balázs aranyjelvényes minősítést szerzett.

Címkék#triatlon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!