Sport

2017.03.22. 21:48

Bronzérem Ausztriából a nemzetközi utánpótlás labdarúgótornáról

Krieglach - Tizenkét csapat közül a harmadik helyen végzett a Lurkó U11-es csapata az ausztriai nemzetközi utánpótlás labdarúgótornán.

Pum András

A szombathelyi Lurkó FC az A csoportban kapott helyet. A vasiak a horvát Slaven Belupóval 1-1-et játszottak, az osztrák Sturm Grazot 2-1-re, a Krieglachot 5-0-ra, a Hartberget 3-0-ra verték, csupán a szlovén NK Drava Ptujtól kaptak ki 2-1-re. Így csoportjukban a második helyen végeztek.

A négy közé jutásért az osztrák Kapfenberg várt rájuk, a vasiak 2-1-re győztek. Az elődöntőben a szintén osztrák Austria Wien azonban megálljt parancsolt, a bécsi gárda 4-0-ra nyert. A bronzmeccsen az MTK-val csaptak össze a lurkósok és 1-0-ra nyertek, így tehát a hat együttes közül a harmadik helyen végeztek.

A Lurkó kerete:

Kovács Áron, Sinka András, Bonchis Olivér, Karvalics Kornél, Bolla Bálint, Balikó Ádám, Laczó Patrik, Tóth Ákos. Edzők: Somfalvi Péter, Varga Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!