Sport

2017.03.05. 19:30

Egy jó Győrt győzött le az SZKKA NB I/B-s női kézicsapata

Szombathely - Az NB I/B-s női kézilabda-bajnokság 17. fordulójában a feljutásért küzdő Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia biztos győzelmet aratott a Győr II. ellen.

Tóth Gábor

Kozma Szerszám-Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia-Győri ETO KC II. 27-24 (14-14). - Szombathely, 200 néző, NB I/B-s női kézilabda-mérkőzés, vezette: Hantos, Rózsahegyi.

SZKKA: Futaki, Mayer 6/3, VIRÁG 4, Pukler 2, TAKÁCS B. 2, Schneider 6/3, Szecsődi. Csere: Tömő (kapus) Gaylhoffer 1, Győrffy 1, Smid, Szendrei 2, PŐDÖR R. 3, Mórocz, Cser, Császár. Edző: Füzesi Ferenc.

Pődör Rebeka gólerős, jó játékkal járult hozzá a diadalhoz Fotó: Unger Tamás

Az előző hazai meccsét elbukta az SZKKA, ezért a lányok nyomás alatt léptek pályára. A gyors, technikás, motivált fiatalokat felvonultató győri csapat pedig kellemetlen ellenfélnek bizonyult. A szombathelyiek összeszedett játékkal rukkoltak elő, jól védekeztek, csapatként játszottak - ám sok helyzetet elpuskáztak. Amit büntetett az ETO. Így az első félidőben felváltva estek a gólok, ki-ki meccs, nagy csata kerekedett a találkozóból. Fordulás után elkapta a ritmust az SZKKA, viszonylag gyorsan négy-öt gólos előnyre tett szert, és ezzel gazdálkodott a folytatásban. Végül biztosan, megérdemelten nyerte meg a jó iramú, színvonalas mérkőzést. Junior: 30-30.

Füzesi Ferenc: - Az első félidőben sok helyzetet elpuskáztunk, a második játékrészben viszont már támadásban is jól teljesítettünk, rászolgáltunk a győzelemre. Fontos sikert arattunk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!