Sport

2017.03.29. 18:45

Érmekkel tértek haza a szombathelyi karatésok Szabadkáról

Szabadka - Szép eredményekkel tértek haza a szombathelyi Leo Karate-do SE versenyzői a 18. Super Enpi Karate Cup elnevezésű nyílt nemzetközi karateversenyről.

Tóth Gábor

A szerbiai erőpróbán 17 ország 1200 versenyzője mérhette össze tudását. Megyénket a Leo Karate-do SE képviselte három fővel. A 8-9 éves lányoknál kata (formagyakorlat) versenyszámban Takács Klaudia egészen a döntőig menetelt, ahol 2-1 arányban maradt alul, ezüstéremmel zárt. A 12-13 éves fiúknál Takács Róbert szintén a dobogó második fokára állhatott fel.

A 18 évnél idősebb lányoknál Gál Enikő ismét stabilan teljesített, nem talált legyőzőre. Kumite (küzdelem) versenyszámban Takács Klaudia első meccsén vereséget szenvedett, majd később ellenfele is kikapott, így nem küzdhetett tovább a vigaszágon.

Takács Róbert két győztes meccs után szenvedett vereséget, így számára véget is ért a küzdelem. Gál Enikő teljesített a legjobban, sikerült felállnia a dobogó harmadik fokára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!