Sport

2017.06.29. 17:27

A 24. Rotto Kupát rendezik a hétvégén

SZALAFŐ A hétvégén elrajtol a 24. Rotto Kupa kispályás nemzetközi labdarúgótorna - három napig pattog majd a focilabda.

Tóth Gábor

A 24. Rotto Kupát a nyílt férfi mezőny csapatai kezdik, nyolc négyes csoportba sorsolták be a mezőnyt. A szalafői sporttelepen négy füves kispálya várja a résztvevőket, szombaton 9 órakor rendezik az első meccseket, 17 órakor érnek véget a csoportmérkőzések. Vasárnap - ugyancsak 9 órától - a selejtezők, a középdöntők, majd az elődöntők következnek. A döntőt 14.30-kor vívja a két állva maradt csapat, az eredményhirdetés 15.15-kor lesz.

A szombati napba egy délutáni VIP-torna is belefér. A programot főzőverseny is színesíti, majd pedig zenés műsorokkal zárul.A Rotto Kupa július 8-án, szombaton folytatódik, az öregfiúk (+35) és az old boy's (+44) csapataival. Az öregfiúknál 15, a veteránoknál négy együttes nevezett. Az első mérkőzések 8.30-kor kezdődnek, az eredményhirdetés 12.30-kor lesz.- A három nap alatt összesen 55 csapat lép pályára, a mezőnyt szlovák és cseh gárdák teszik nemzetközivé - árulta el Törő Miklós főszervező.

- A férfi nyílt mezőny tavalyi első nyolc helyezettje közül az idén is mind leadta a nevezését, vagyis várhatóan nem lesz gond a színvonallal. Mi, szervezők nagyon készülünk, a szokásos vendéglátással fogadjuk az érkezőket - és a szokásos minőségi díjazást biztosítjuk a legjobbaknak. Kiegészítő programokról is gondoskodtunk, a főzőversenyhez pedig nagy örömömre sikerül összehozni egy igazán nívós zsűrit. Bízom benne, hogy az időjárás kegyes lesz hozzánk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!