Sport

2017.07.09. 14:56

Befejeződött a 24. Rotto Kupa - A háromnapos kispályás focitornát az öregfiúk zárták, kitűnő meccsekkel

SZALAFŐ - A veteránok küzdelmével ért véget a 24. Rotto Kupa kispályás labdarúgotorna - szombaton a 35+ és a 44+ korosztály lépett pályára.

Tóth Gábor

A nyílt mezőny küzdelme után a harmadik nappal, az öregfiúk mérkőzéseivel folytatódott - és ért véget - a Szalafő Sportjáért Egyesület által rendezett nemzetközi Rotto Kupa. A 35+ korosztályban 13, a 44+ mezőnyében pedig négy csapat meccselt. A 4+1 fős gárdák 2x12 perces mérkőzéseket játszottak, egyszerre négy pályán zajlott a játék.

Erős csapatok rúgtak labdába, akadt több olyan, ismert nevet felvonultató alakulat, amely bőven megállta volna a helyét a nyílt mezőnyben is. A színvonalra a nagy meleg sem nyomta rá a bélyegét. A 35+ mezőnyében a döntő nagy csatát hozott, az Ajka 1-0-ra gyűrte le a torna tradicionális, sikeres résztvevőjét, a Sibaris gárdáját. Üde színfolt a Tahin Szóda, amely megfogyatkozott létszámmal érkezett Szalafőre, de nem futamodott meg, végig 3+1 fővel szerepelt.

- Sportszerű, jó meccseket láthatott a közönség, és ahogyan az öregfiúkmeccseken szokás, a hangulat is remek volt - összegzett Törő Miklós főszervező. - Köszönöm mindenkinek, aki csak egy kicsit is segített, hogy ilyen jól sikerüljön a tornánk. Igyekeztünk jó vendéglátók lenni, minőségi díjazással előrukkolni. Jövőre jubilál a rendezvényünk, természetesen szeretnénk emlékezetessé tenni a 25. Rotto Kupát - a háttérben már most zajlik a munka, a szervezés.

Végeredmény, 35+:

1. Ajkai Bányász (Belovics Zoltán, Bukovics Attila, Gombosi Károly, Gesztarov Iván, Magyar Attila, Szőllősi Attila, Németh Ervin, Branstadter Zoltán, Kádár Lajos),

2. Sibaris Sárvár (Tóth Árpád, Joó András, Pupp Richárd, Koronczai Roland, Palkovits Péter, Németh Zoltán, Tőke Péter),

3. Hálás Tehén Rédics (Kerese Róbert, Bogdanovic Joachim, Boronyák Endre, Március László, Mentes Attila, Varga Zsolt, Holl Krisztián, Vajmi Csaba) és Szalafő SE (Takács György, Tamaskó Csaba, Tófei Ferenc, Megyeri Zoltán, Horváth Csaba, Kozó Péter, Kovács Imre). Különdíjak, gólkirály: Koronczai Roland (Sibaris).

Legjobb játékos:

Magyar Attila (Ajkai Bányász).

Legjobb kapus:

Kerese Róbert (Hálás Tehén).

In-kal díj (legharcosabb csapat):

Tahin Szóda.

Végeredmény, 44+:

1. Ostrom Gumiszervíz Zalalövő (Molnár Antal, Németh Tamás, Ostrom János, Tóth Béla, Boros Albert, Balogh István, Jánvári Béla, Jakosa Tihamér, Mihály Péter),

2. All Stars Szentgotthárd (Háklár Ferenc, Császár Tamás, Kovács József, Csicsi ferenc, László Ferenc, Pálcsa János),

3. Hétház FC Rábatótfalu (Korpics Tibor, László Gábor, Tóka Géza, Doncsecz István, Bartakovics Attila, Bartakovics Ferenc, Bartakovics Gábor).

Különdíjak, gólkirály:

Boa Ferenc (Lenti). Legjobb játékos: Németh Tamás (Ostrom).

Legjobb kapus:

Korpics Tibor (Hétház). In-Kaj díj: Farmervilág-Lenti TE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!