Sport

2017.08.25. 16:40

Ezüstérmet hoztak: kötélhúzásban remekeltek a vasiak

MISKOLC, SZOMBATHELY Miskolcig utazott a Nemzetközi Erdészeti és Faipari Sportnapokra a Szombathelyi Erdészeti Zrt. csapata, és nem volt hiábavaló a hosszú út és a felkészülés sem: négy éremmel tértek haza - összegezte Ruborits Tamás közjóléti műszaki vezető.

Bakos Ágnes

A számos, úgymond hagyományos sportág mellett, mint a labdarúgás, futás, tájfutás, lövészet, voltak speciális versenyszámok is. Például ügyességi sorverseny, amelyben csemeteültetés, kisvasútépítés és imitált vaddisznóvadászat várta a részvevőket.

A talicskának is volt szerepe az egyik sorverseny alkalmával

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. négy éremmel tért haza a sportnapokról. Király László az atlétikában remekelt, 100 méteres síkfutásban ezüst-, 800 méteres síkfutásban bronzérmet szerzett. Pécsi Sándor ultiban címvédőként indult és idén sem adta alább a dobogónál: bronzéremmel zárt.

Csapatversenyek közül a kötélhúzásban javítottak a szombathelyiek: hiszen tavaly bronzot "húztak-hoztak", idén pedig ezüstéremmel tért haza az egység. A szombathelyi kötélhúzó csapat tagja volt Török Anett, Dezső Vilmos, Radics László, Viserálek Martin, Farkas Norbert, Szalay Bence és Ruborits Tamás.

Az összegzés kiemeli, hogy nem is mindig a teljesítmény, az érem, a helyezés volt a fontos, hanem például a sorversenyeknél a csapatszellem erősítése. Az egyéni versenyszámokban pedig példás helytállást tanúsítottak a résztvevők, természetesen a hölgyek is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!