Sport

2011.01.16. 19:06

A szombathelyi Tamás Krisztián a héten aláírhat az AC Milanhoz

A milannews.it értesülése szerint a szombathelyi Illés akadémia 16 éves játékosa, Tamás Krisztián a jövő hét elején aláírhatja kontraktusát a világhírű AC Milan együttesével.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Nagyon úgy tűnik, hogy az Illés akadémia 16 esztendős futballistáját, Tamás Krisztiánt már csak egy hajszál választja el attól, hogy az olasz sztárklub, az AC Milan játékosa legyen. A milannews.it értesülése szerint - amelyet átvett a megbízhatónak mondható tuttomercatoweb.com oldal is - a tavaly júliusban, majd  decemberben az AC Milannál próbajátékon részt vevő, több poszton is bevethető Tamás Krisztián a hét elején a világhírű piros-fekete klubhoz szerződhet.

A Milan már leigazolta a szerb Petkovic kapust, és a milannews.it szerint a mindössze 16 éves, Tamás Krisztián aláírására is sor kerülhet a jövő hét elején.

Vasárnap este a Szombathelyi Haladás klubvezetőit is kerestük az átigazolással kapcsolatban, ám egyiküket sem sikerült elérnünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!