Sport

2009.06.16. 02:26

Bronzérmes a Rajczy U9-es kézilabdacsapata

Gyöngyös - Ismét remekelt egy rajczys lány kézilabdacsapat az országos utánpótlás-bajnokságban, a vasiak az U9-es korosztály döntőjében bronzérmesek lettek.

Vastag Nándor

A végső sorrendről döntő, nyolccsapatos gyöngyösi tornát vereséggel kezdték a szombathelyiek, a győzelemre is esélyesnek tartott Szekszárdtól szoros meccsen 19:15-re kaptak ki. A másik két csoportmeccsüket viszont megnyerték: Óbudát hatalmas küzdelemben 17:16-ra múlták felül, míg a Sárospataknál már kicsivel könnyebben, 18:15-re bizonyultak jobbnak. A Rajczy együttese a négyesből a második helyen jutott az elődöntőbe, ahol csak az első félidőben tudta tartani a lépést a Moháccsal (7:5), s végül 16:7-re kikapott. A bronzmérkőzés is rosszul indult, a félidőben 8:7-re vezetett a Balmazújváros, ám a szünet után nagyon összekapták magukat a vasiak - remek játékkal 14:13-ra győztek, így szivacskézilabdában az előkelő harmadik helyen végeztek.

Végeredmény: 1. Mohács UKSE, 2. UKSE Szekszárd, 3. Rajczy Imre SI (Török Anita, Bíró Boglárka, Győrffy Réka, Tamási Emese, Szabó Kitti, Pham Lan Ivett, Ga-lambos Anna, Cser Dóra, Pacsirta Zsóka, Pásztor No-émi. Edzők: Győrffy Andrea, Farkas Heni, Debreczeni György), 4. Balmazújvárosi NKK, 5. Dunaújvárosi SI, 6. Angyalföldi SI-DSE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!