Sport

2016.02.02. 17:54

Csak az utazás hozott izgalmat, kikapott a SZoESE

Pécs - Az első mérkőzést az utazás során vívták meg a SZoESE NB II-es női röplabdázói. A másodikat a pécsiek pályáján - nem túl nagy sikerrel.

Horváth Erika

PTE-PEAC-Szombathelyi Egyetemi SE 3:1 (12, 17, -24, 12).

- Pécs, NB II-es női röplabda-mérkőzés, vezette: Varjasi, Bibók.

SZoESE: Horváth M., Halmosi, Kiss L, Simon F., Gulkai, Erdősi. Csere: Nagy T,, Németh E, Molnár B. Edző: Bodzer Attila.

Egy műszaki hiba miatt Nagykanizsa után elakadtak a szombathelyiek. Csak néhány percen múlott, hogy még pályára engedték őket, miután beestek a csarnokba. Nagyon kevés idő maradt a bemelegítésre, és ez rányomta a bélyegét az eredményre is.

Halmosi Noémi (3) és Simon Fanni (12) sáncol, mögöttük Gulkai Zsófia (4) Fotó: Szendi Péter

Az első szettben 3-4 után a pécsiek sorozatban hét pontot értek el jó nyitásaikkal, és innen már a hazaiak uralták a játékot (25-12). Hasonló forgatókönyv szerint zajlott a második játszma - ebben 11-5 után egy 6-0-s szériával távolodtak el még jobban a pécsiek (25-17). A harmadikban viszont Gulkai Zsófia nyitásaival, valamint Halmosi Noémi ütéseivel és sáncaival elejétől a vasiak vezettek és szépíteni is tudtak (24-26). A következő szettben azonban már ismét minden a házigazdák felé billentette a mérleg nyelvét, miután a SZoESE pontatlanul játszott és mezőnyben gyengén védekezett (25-12).

A tabellán a Pécs maradt a harmadik, a SZoESE a negyedik helyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!