Sport

2013.07.30. 17:38

Délczeg Gergelyt szerződtetné a Haladás

A Budapest Honvéd 25 esztendős támadójának élő szerződése van, Haladás szeretné leigazolni a parkolópályára került csatárt.

Pum András

Délczeg Gergely az elmúlt szezonban 21-szer volt kezdő, 5 alkalommal pedig csereként lépett pályára a Budapest Honvédban, 10 gólt szerzett. Az idei bajnokságban - noha a Cselik Niksics elleni Európa-liga meccseken játszott és gólokat is szerzett - kikerült az első csapatból, mert nem akarta meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését.


Délczeg most az NB III-as csapattal edz. - Felvettük a kapcsolatot George F. Hemingway úrral, a Honvéd tulajdonosával, aki mondott egy összeget, amiért eladná labdarúgóját - kölcsönadásban sem ő, sem mi nem gondolkodtunk - tudtuk meg Tóth Miklóstól, a Haladás ügyvezető igazgatójától. - Egyelőre itt tart a dolog, ennél többet nem tudok mondani. Délczeg egyébként rajta volt Artner Tamás nyári kívánságlistáján, a csatárt már korábban is szerette volna szerződtetni a Haladás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!