Sport

2013.01.16. 19:43

Elismerték Koszogovits Mihály munkásságát

Szombathely - Rangos elismerésekben részesült a napokban Koszogovits Mihály a Metex05 Contoll SE (kick-box, kung fu) vezetőedzője.

Tóth Gábor

Csütörtökön Budapesten a Magyar Sport Házában megalakult a Magyar Edzők Társasága Küzdősportok és Harcművészetek Szekciója. A szekció ügyvezető elnöke Zrínyi Miklós, a magyar kick-box válogatott szövetségi kapitány lett. Koszogvits Mihály a kung fu sportág részéről került be képviselőként a vezetőségbe.

Szombaton a Magyar Tradicionális Kung Fu és Wushu Szakszövetség Budapesten, szintén a Magyar Sport Házában tartotta a 2012-es év legjobb sportolóinak és edzőinek rendezett díjátadó gáláját. A szakszövetség képviselői még az előző évben szavazhattak a kung fu sportág legjobbjaira (legjobb utánpótlás korú sportoló, legjobb férfi és női versenyző, legjobb edző). Az előző év eredményei alapján Koszogovits Mihály a Metex05 Controll SE kung fu szakosztályának a vezetője az „Év Edzője” kitüntetésben részesült.

Koszogovits Mihály tartja a kezében az „Év Edzője" díjat. Fotó: Metex05 Controll SE

- Nagyon örülök ennek az elismerésnek - fogalmazott Koszogovits Mihály. - Sportolóink hosszú évek óta remekül teljesítenek, a sportág közvetlen élvonalához tartoznak. Ennek a munkának köszönhetően részesülhettem a díjban. Minden versenyzőmnek köszönöm a kitartó munkát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!