Sport

2015.11.18. 18:28

Fazekas Péter a Top 12 bajnokság elődöntőjében

Budapest – A Celldömölki VSE-Swietelsky-Wewalka asztaliteniszezője, Fazekas Péter versenyben maradt ötödik Top 12 bajnoki címéért, miután csoportmásodikként bejutott a pénteki elődöntőbe.

Horváth Erika

A celliek 34 esztendős, rutinos játékosa hatos csoportjában legyőzte Kriston Dánielt (4:2), Szudi Ádámot (4:3), Magyar Lászlót (4:0) és Bruckner Mátét (4:0), csak a most Ausztriában légióskodó – de tavaly még csapattárs – Kosiba Dánieltől kapott ki (2:4).

Fazekas Péter ötödik Top12-es bajnoki győzelmére hajt
Fotó: Szendi Péter

A másik csoportban a 19 éves CVSE-játékos, Ecseki Nándor három győzelemmel - Jakab János (4:3), Majoros János (4:3), Vitsek Iván (4:1) - és két vereséggel - Lakatos Tamás (2-4), Szita Márton (1:4) - harmadikként nem jutott tovább. A csütörtöki elődöntőben (15.00) Fazekas ellenfele Lakatos Tamás (Saarbrücken) lesz, míg Kosiba a jelenleg Németországban játszó, de korábban három szezonban is a celliek kötelékébe tartozó Szita Mártonnal játszik a fináléba (16.00) jutásért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!