Sport

2016.11.23. 16:01

Gyirmóti vereség

Gyirmót - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 15. fordulójából elhalaszott mérkőzés pótlásán a Sárvár FC kikapott a Gyirmót II. vendégeként.

Tóth Gábor

Gyirmót FC Győr II.-Sárvár FC 1-0 (1-0).

- Gyirmót, 67 néző, NB III-as labdarúgó-bajnokság, vezette: Jakab Á.Sárvár: Horváth B. - Maráci, Horváth A., Pados NAGY Z. - CSÁKVÁRI (Koronczai, 81.), KUN, Rajos, MANGANELLI, Imre (Klauzer, 81.) - Dancsecs (Pető, 54.). Edző: Kovács László.Gól: Kőris (33.).Szervezett futballal rukkolt elő a Sárvár, amivel nem tudott mit kezdeni az esélyesebb Gyirmót.

Teljesen kiegyenlített játékot hozott az első félidő, mégis a hazai kerültek előnybe - a játék képe alapján váratlanul, helyzet nélkül. Egy párharc után továbbperdült a labda, erre csapott le a hazai játékos, és rúgta kapuba. Fordulása után az összeszedetten futballozó Sárvár átvette az irányítást.

A Gyirmót nem tudta megtartani a labdát, védekezésre kényszerült. Dancsecs, majd Pető is nagy helyzetbe került, ám mindkét lehetőség kimaradt. Sőt, Csákvárit buktatták nagyon gyanús körülmények között a hazai 16-oson belül - a játékvezető nagyvonalúan továbbot intett. A hajrában is mindent megpróbált az egyenlítés érdekében a vasi alakulat, de a Gyimrót megőrizte előnyét.

Kovács László: - Nem érdemeltünk vereséget, sokkal több volt ebben a mérkőzésben - bosszantó, hogy egy 11-est nem kaptunk meg. Elégedett vagyok a csapatom teljesítményével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!