Sport

2010.05.04. 12:00

Megyei II., osztály, Sárvár: alsóházi rangadót nyert a Rábasömjén, otthon fogott padlót a Sitke

A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Sárvári-csoportjában magabiztosan nyert a Csénye és az Uraiújfalu, míg az alsóházi rangadón Szelestéről hozta el a három pontot a Rábasömjén.

Vastag Nándor

Hegyhát SE Sótony-Mersevát 1:0 (0:0).  Sótony, 70 néző, vezette: Szabó I. Z.
Alacsony színvonalú mérkőzésen a hazaiak nehezen csikarták ki a győzelmet. - Gólszerző: Szabó I. - Jók: Nagy, Kovács I., Szabó I., illetve Murai, Horváth A. -  Ifi: 0:5.

Gérce-Vásárosmiske-Bő 2:1 (0:0). - Gérce, 150 néző, vezette
: Polgár.
A több helyzetet kidolgozó házigazda egygólos sikere teljesen megérdemelt. - Gólszerzők: Asbóth, Berke, illetve Marton G. (11-esből). - Jók: Németh, Nunkovics, Mórocz, illetve Balogh Tibor, Marton Zs., Vadász T. -  Kiállítva: Vadász P. (Bő).  Ifi: 4:1.

Kenyeri-Jákfa 2:1 (1:1). -  Kenyeri, 80 néző, vezette:
Kedves.
Az idény leggyengébb játékával tartotta otthon a három pontot a Kenyeri a jól küzdő és szervezett Jákfa ellen. -  Gólszerzők: Gábor, Nyári (11-esből), illetve Mesterházi.  - Jók: Mesterházi, Csirkovics (mindkettő Jákfa). -  Ifi: 4:0.

Sitke Sárvári Security-Csénye 0:7 (0:2). - Sitke, 130 néző, vezette
: Mórocz.
A nagyon rossz napot kifogó, és a második félidőt lélekben feladó házigazda ellen gólparádét rendezett a csényei együttes, amely akár nagyobb arányban is nyerhetett volna. - Gólszerzők: Szőllősi 3, Máhr 2, Szigeti, Tóth Károly - Jók: Vajda, Ruzsics, Szőllősi, Szigeti (mind Csénye). - Ifi: 1:3.

Uraiújfalu-Ölbő 4:0 (3:0). -  Uraiújfalu, 150 néző, vezette
: Kondor.
A nagy akarással játszó uraiújfaluiak már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést a két kapufát lövő és sportszerűen játszó rivális ellen. -  Gólszerzők: Pungor P. 2, Kiss T., Móricz. -  Jók: Rácz, Illés, Birkás, Móricz, illetve Rozmán, Koksa, Varga L. -  Ifi: 2:1.

Szeleste-Pósfa-Rábasömjén  1:2  (0:2). - Szeleste,  150  néző, vezette
: Polgár.
Gyenge színvonalú találkozón megérdemelten vitte el a három pontot a Rábasömjén az erőtlenül és lélektelenül játszó, későn ébredő szelestei csapattól. - Gólszerzők: Szakály, illetve Farkas B. (öngól), Bertha. - Jók: Pálla, Boros, Horváth Gy., Bertha, Enzsöl (mind Rábasömjén). -  Ifi: 1:2.

Pecöl-Egyházashetye 3:0. -  Az Egyházashetye visszalépett.

A 21. forduló programja. Május 8., szombat, 17.00
: Rábasömjén-Hegyhát SE. 9., vasárnap, 17.00: Ölbő-Gérce, Bő-Sitke, Mersevát-Uraiújfalu, Jákfa-Szeleste, Pecöl-Kenyeri

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!