iksz a hajrában

2019.08.18. 21:32

NB III: a Hévíz otthonában küzdött nagyot a Sárvár

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 3. fordulójában a Sárvár FC a Hévíz vendégeként játszott döntetlent – úgy, hogy az első félidőben már kétgólos hátrányban volt.

Tóth Gábor

Faggyas Milán fontos gólt rúgott

Fotó: Szendi Péter

A Hévíz két vereséggel kezdte a szezont, míg a Sárvár egy pontot gyűjtött az elmúlt két bajnokin – így mind a két csapat az első győzelem reményében lépett pályára.

Hévíz SK–Sárvár FC 2-2 (2-0). – Hévíz, 300 néző, NB III-as labdarúgó-mérkőzés, vezette: Kovács T.

Sárvár: Gőcze – Valkovszki (Tratnyek, 70.), Pados, Kertai, Horváth D. – Potyi (Kun, 25.), Skriba, Németh E. – Pető, Rajzinger, Faggyas. Edző: Bojan Lazic.

Gólszerzők: Horváth D. (6.), Pajor (16.), ill. Faggyas (11-esből, 58.), Skriba (87.).

A fiatal, újonc házigazda remekül kezdett, első helyzetét gólra váltotta: egy távoli lövés kiperdült Gőczéről, amit az érkező csatár gólra váltott. Majd egy kilőtt labdával iramodott meg a hazaiak játékosa, és nem hibázott. A kétgólos hátrányba került vendég nem roppant meg, meccsben maradt – de kapu előtt határozatlannak bizonyult. Ráadásul Potyi bokasérülést szenvedett.

Faggyas Milán fontos gólt rúgott
Fotó: Szendi Péter

Fordulás után minden mindegy alapon rohamozott a Sárvár, a házigazda keményen védekezett és próbált kontrázni – vezetett is néhány gólveszélyes ellentámadást. A vendégek erőfeszítéseit siker koronázta, Faggyas faragott a hátrányból egy jogos 11-esből. Ki-ki meccset vívtak a felek, mindkét kapu előtt adódott helyzet. Végül a közvetlen hajrában Skriba rúgott látványos gólt szabadrúgásból – így pontot mentett a roppant motivált, szívósan küzdő Sárvár.

Bojan Lazic: Az elején elaludtunk, amit természetesen megbüntetett a házigazda. A második félidő már rendben volt, megoldottuk a szünetben megbeszélt dolgokat, jól futballoztunk – talán a győzelmet is kiharcolhattuk volna. Sajnos a házigazda nagyon húzta az időt, úgy 30 perc volt a tiszta játékidő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában