Sport

2009.01.31. 03:26

Negyedikek a serdülők

Szombathely - A Haladás serdülő lány röplabdázói negyedikek lettek a hazai rendezésű tornán. Vasárnap a gyermek korosztálynak rendeznek négyes tornát a Sugár úton.

Horváth Erika

A lány röplabdázók országos serdülőbajnokságát 24 csapat hat csoportban kezdte meg. A Haladás VSE Magyarósi Andrea által vezényelt együttese a Közgáz, a Tatabánya és a MÁV Előrével játszva harmadik lett, s ezzel az alsó ág első csoportjába nyert besorolást a középszakaszban. Ezt a négyes tornát Szombathelyen rendezték. A HVSE mindhárom mérkőzését 3:0-ra veszítette el, így a negyedik helyet szerezte meg. Az ÚTE-Volley, a KRA-Planet Volley és a Tatabányai Volán egyaránt két-két győzelemmel és egy-egy vereséggel zárt.

Vasárnap egy négyes gyermektornának lesz a helyszíne a Sugár úti sportcsarnok. Az országos gyermekbajnokságban (U15) az alapszakaszon már túl vannak a csapatok. A Haladás VSE-Sportiskola gárdája kevéssel csúszott le a legjobb 12, azaz az I. osztályba jutásról.

Most, a II. osztály elődöntőjének első tornáján a MÁV Előre, a Palota-Böllhoff és a Kalocsai SE gárdáját fogadják - a fehérváriakkal 9.30-kor kezdenek, a kalocsaiakkal 14, a rákospalotaiakkal 17 órakor találkoznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!