Sport

2010.05.02. 17:04

Ököllel arcon ütötték a játékvezetőt Jákon - félbeszakadt a meccs

Félbeszakadt a vasárnap délutáni Ják-Szentpéterfa megyei II-es futballrangadó, mert egy hazai néző ököllel arcon csapta a játékvezetőt.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Szomszédvári rangadóta került sor vasárnap öt órai kezdettel a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság Szombathelyi-csoportjában: a Ják a Szentpéterfát fogadta.

A 250 néző előtt zajlott meccs azonban a 61. percben, 1:1-s állásnál félbeszakadt. A jákiak támadtak, azonban egy játékosuk a földön feküdt, ezért Sály játékvezető megállította az akciót, majd odament megnézni, mi baja a jáki futballistának. Ekkor futott a pályára egy jáki szurkoló, aki hátulról vállon ragadta a játékvezetőt, maga felé fordította, hátralépett egyet, majd ököllel arcon vágta Sályt. A bíró természetesen lefújta a találkozót, sőt, csupán rendőri segítséggel jutott be az öltözőbe. A rendőrök egyébként - szomszédvári rangadó lévén - hivatalból voltak kint a derbin.

Sály játékvezető végül csak nagy nehezen, rendőri kísérettel tudta elhagyni Jákot, majd a szombathelyi kórház sürgősségi osztálya felé vette az útját.

A forduló krónikája eredményekkel és tabelákkal itt olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!