labdarúgás

2019.05.30. 18:07

Pályára lépnek az FTC legendás focistái

Tíz éve nyerte meg a Rum labdarúgócsapata az Amatőr Magyar Kupát – a jubileum alkalmából ünnepi rendezvénynek ad otthont június 8-án, szombaton a rumi sporttelep.

TG

A Rum KSC labdarúgói a klub történetének legnagyobb sikerét aratva 2009-ben az akkor Sport TV Kupának nevezett Amatőr Magyar Kupa döntőjében 2-1-re legyőzték az Újszászi VVSE együttesét – a mérkőzésnek a Bozsik stadion adott otthont. A tízéves jubileum alkalmából a Rum KSC gálameccseket rendez június 8-án, szombaton – és ünnepi rendezvénnyel várja az érdeklődőket, a szurkolókat, a sportág kedvelőit.

A program 14 órakor a Ferencváros legendák–Rum öregfiúk mérkőzéssel kezdődik, majd 16 órakor felelevenedik a tíz évvel ezelőtti kupadöntő, ismét megküzd egymással a 2009-es mérkőzés rumi és újszászi csapata. A napot közös vacsora és vélhetően egy jó hangulatú sportbál zárja. A gyerekeket kisállat-­simogató, ügyességi verseny, arcfestés, ugrálóvár várja.

Az FTC meglehetősen ütős névsorral készül a mérkőzésre. A fővárosi zöld-fehérek tervezett játékoskerete: Balogh Zoltán, Besenyei Ferenc, Bubcsó Norbert, Dragóner Attila, Fekete Viktor, Horváth Ferenc, Lászka Balázs, Lipcsei Péter, Mátyus János, Milovanovic Dejan, Nicsenko Igor, Nyilasi Tibor, ifj. Nyilasi Tibor, Schultz Levente, Szamosi Tamás, Ulicska Zolán, Vincze Ottó, Wukovics László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában