Sport

2009.08.19. 02:26

Vépi és táplánszentkereszti siker a virtusvetélkedőn

Táplánszentkereszt - A Kárpát-medence magyarlakta településeinek virtusvetélkedőjében Vép és Táplánszentkereszt is bajnoki címet szerzett.

Vastag Nándor

- A várakozásoknak megfelelően teljesített a csapat, és nagyon elégedettek vagyunk - mondta Szakály Norbert, a tápláni csapatvezető. - Szombaton ugyan egy-két szám nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna - mint a szerencsét igénylő tojáskeresés -, ezért a második nap nagyon odatettük magunkat, s így 13 pontos előnnyel győztünk. Külön öröm, hogy saroglyatartásban nagyon jó, majd hét és fél perces időt ért el női csapatunk. Összességében nehéz verseny volt, nagyon felkészült csapatokkal kellett felvenni a küzdelmet.

- Színvonalas rendezés mellett pörgős versenyen vettünk részt - értékelt Dancs László, aki Szalainé Kozma Katalinnal vezette Vép csapatát. - A jól felkészült csapatok sportszerű versenyt vívtak; a résztvevők még egymásnak is szurkoltak. Úgy érzem, a felkészülésünk remekül sikerült, a munkát mindenki becsülettel elvégezte, így a versenyen mindenki a maximumot nyújtotta. A győzelmet - ami a városavatásnak is szólt - szombaton alapoztuk meg, akkor 17 feladatból 13-at megnyertünk. Az eredményt még szebbé teszik a női egyéni versenyben elért sikerek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!