Sportvilág

2012.11.14. 21:29

Vízilabda Bajnokok Ligája - Az Eger kikapott Görögországban

Háromgólos vereséget szenvedett az Eger a görög Vuliagmeni vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének negyedik, szerdai fordulójában.

MTI

Bajnokok ligája, csoportkör, A csoport, 4. forduló:
Vuliagmeni (görög) - ZF-Eger 11-8 (3-1, 1-1, 4-3, 3-3)
------------------------------------------------------
Az egri góldobók: Bundschuch 3, Salamon 2, Bátori, Gór-Nagy, Biros 1-1

Az előző két BL-meccsén három pontot gyűjtő Eger azzal a céllal szállt vízbe a három győzelemmel a csoport élén álló görög bajnok otthonában, hogy - a volgográdi vereség után - ne kapjon ki.


   
Az Athéntől húsz kilométerre lévő Vuliagmeni otthonában nyitott medencében, a helyszíni jelentés szerint fél ezer néző előtt mérkőztek meg egymással a csapatok. A magyarok kezdtek jobban: ügyes lefordulás után Bundschuch Erik jóvoltából hamar vezetéshez jutottak. Gyorsan fordítottak azonban a hazaiak: a hevesiek sorozatos hibáit kihasználva a nagyszünetig 4-2-re elhúztak.
   
A folytatásban 6-2-nél Bátori Bence szépített ugyan, de rövidesen 7-3 lett a hazaiaknak, mivel az egriek továbbra is pontatlanul pólóztak. Aztán váratlanul feltámadt Gerendás György együttese, és 7-5-re felzárkózott, de végül még a döntetlen közelébe sem tudott kerülni. Az előnyét biztosan tartó Vuliagmeni végül 11-8-ra nyert.

    Korábban:
    D csoport:
A-Híd Szeged VE-Partizan Beograd 8-7 (3-2, 3-1, 1-3, 1-1)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!