Szentgotthárd

2013.02.07. 20:36

Parkolási zóna, szentgotthárdiaknak

Szentgotthárd - Forgalmi rend változás történt a József Attila utcában és a Rákóczi utcában. További változás, hogy az önkormányzat a helyiek számára ingyenes, kék parkolási zónát alakított ki.

Kiss Tamás

Múlt szombat óta megváltozot a Rákóczi Ferenc utca és a József Attila utca egy szakaszának forgalmi rendje. Az említett időponttól kezdve egyirányúvá lett a közlekedés a Rákóczi Ferenc utcában a Deák Ferenc utca felől a József Attila utca irányába. Szombat óta ugyancsak egyirányú a közlekezdés a József A. utcában a Rákóczi F. utca és a Deák Ferenc utca közötti szakaszán a Hunyadi János utca felől a Deák F. utca irányába.

A Rákócz F. utcába immár csak a Deák F. utca felől, a József A. utca érintett szakaszára pedig csak a Hunyadi J. utca felől lehet behajtani.

A zónában kék kártyával a helyiek számára ingyenes a parkolás. Fotó: Szendi Péter

A változásokra az érintett útszakaszok előtt kihelyezett előírások szerinti jelzőtáblák is figyelmeztetnek.

További változás, hogy az önkormányzat kék parkolási zónát alakított ki a Rákóczi F. utcában és a József A. utcában a táblával kijelölt helyeken, továbbá a Deák F. utca 15-17 - Széchenyi u. 5. számú társasházak által határolt udvaron. A kék zónában ingyenesen lehet parkolni, de ott csak a kék kártyával, illetve a fizető parkoló bérlettel rendelkező szentgotthárdiak várakozhatnak. Kék kártya az Önkormányzati Közszolgáltató Vállalatnál igényelhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!