Szentgotthárd

2014.03.20. 15:20

Beszámoló és munkaterv

Szentgotthárd - A Pannon Kapu Kulturális Egyesület megtartotta 2013. évi beszámolóját és a 2014-es évi munkatervét.

Farkas Eszter

A beszámolóból kiderült, hogy az egyesület munkaszervezetében több személyi változás is történt, a tavalyi év során. Az egyesület taglétszáma jelenleg 32 fő.

A fotó az egyesület rendezvényén a Megacsillag döntőjén készült. Az idén megtartják a hagyományos programokat (Fotó: Archív/ Szendi Péter)

Pénzügyi téren az egyesület 2013-ban összesen 32 millió forintból gazdálkodhatott. 2014-ben a Pannon Kapu Kulturális Egyesület kiemelt feladata a hagyományos rendezvények szervezése és lebonyolítása mellett a Szentgotthárdi Csata 350. évfordulójának méltó megünneplése, az évfordulóhoz kapcsolódó rendezvények szervezése, lebonyolítása, az abban való közreműködés. Továbbra is kiemelt figyelmet fordít az egyesület a gyermek és ifjúsági korosztály megszólítására. Természetesen a munkaterv tartalmazza a hagyományos rendezvényeket is. A tavaly indult új kezdeményezéseket is folytatni szeretné az egyesület.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!