Szombathely

2013.11.17. 16:15

Jön a Hattyúk tava

A Kiev City Balett Közép-Európában turnézik. Az Agora Művelődési és Sportházban november 22-én mutatja be a Hattyúk tavát.

Merklin Tímea

Az előadásra a Vas Népe szombathelyi ügyfélszolgálati irodájában is lehet jegyet vásárolni, Vas Megye Kártyával kedvezményt lehet kapni a jegyárból.

A világhírű együttes a balett-történelem legnagyobb klasszikusát hozza egy 40 fős társulattal, amely 50 alkalommal lép fel Közép-Európa városaiban. Az együttes egy rövid bemutatkozás erejéig már 2012-ben látható volt Magyarország öt nagyvárosában, és a hatalmas sikernek köszönhetően most újra megtisztelnek minket.

A táncművészek szakmai tudását mi sem bizonyítja jobban, mint az a tény, hogy Oroszország és Ukrajna legjobb mestereinek tanítványai alkotják a csapatot, akik csak egy hosszas előválogatás után lehettek tagjai ennek a neves együttesnek. A tánctársulat hazai szereplői mellett a külföldről (Japán, USA, Grúzia) érkezett kiváló szólisták közreműködnek az együttesben, akik nívós balettversenyeken is bizonyították tehetségüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!