Szombathely

2014.01.25. 20:37

Lányokat és fiúkat is várnak a pompom-nyílt napra

Keresik a Shake It Cheerleader Team csapat utánpótlás tagjait, ezért tagtoborzót tartanak a sportot, táncot szeretőknek.

Farkas Eszter

Szinte már elképzelhetetlen egy-egy kosárlabdameccs a Shake It pompomcsapat gyönyörű hölgytagjai nélkül, hiszen látványos produkciókkal buzdítja a csapat szurkolóit a formációi. Most keresik a lányok utódait, tagtoborzót tartanak a fiataloknak.

A Shake It Cheerleader Teamet talán már senkinek sem kell bemutatni. A szombathelyi lányok egyre több akcióba kezdenek, s mára már országosan is ismertté váltak, köszönhetően például a szombathelyi vasútállomáson megrendezett szexi flashmobnak, amellyel jótékonysági célt is szolgáltak. A Falco-szurkolók pedig már szinte elvárják, hogy a lányok minden hazai meccsen felfűtsék a hangulatot. A csapat még 2012 nyarán alakult.

A kosárlabda-mérkőzések már elképzelhetetlenek a Shake It nélkül Fotó: Kiss Roland

– Úgy gondoltuk, hogy hiányzik a hazai sportéletből a szurkolók szórakoztatása és a csapatok buzdítása. Célunk, hogy buzdítsuk a népet és jó hangulatot teremtsünk a meccseken – mondta el Zámbó Adorján, a Shake It alapító-tulajdonosa és menedzsere, aki hozzátette: gőzerővel azon dolgoznak, hogy egy szuper utánpótláscsapatot hozzanak össze. Erről már Molnár Nóra akrobatika-edző mesélt.

– A Galaxy Akrobatikus Rock and Roll Klub és a Shake It szurkolócsapat közös munkába kezd 2014 februárjától. A jövő héten tartunk tagtoborzót azért, hogy elkezdjük felépíteni az utánpótláscsapatot. Főként általános iskolásokat várunk, hétfőn és csütörtökön délután. A hétfői napon akrobatikus, a csütörtökin pedig táncos edzésbe kapcsolódhatnak be a gyerekek. Főként olyan jelentkezőket várunk, akiknek közel áll a szívükhöz a sport, a tánc, és belekóstolnának a látványos akrobatikák világába – mondta el érdeklődésünkre Molnár Nóra. – Azoknak a gyerekeknek, akik esetleg kedvet éreznek majd ahhoz, hogy csatlakozzanak a csapathoz, heti két edzésük lesz: egy akrobatikus és egy táncedzés. A kicsiknek, ha már jól megy, fellépési lehetőségeket is biztosítunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!