Szombathely

2014.04.08. 12:23

LMP: van olyan, ami nem eladó

Szombathely - A Lehet Más a Politika bebizonyította, hogy van, ami nem eladó – tartalmazza a párt Vas Népéhez eljuttatott közleménye.

Burkon László

„Az LMP Vas Megyei Szervezete köszönetet mond a választóinak, akiknek a segítségével sikerült bebizonyítani, hogy szükség van alternatívára a nagy pártokkal szemben. Az LMP Vas megyei jelöltjei (Baracska Péter, Bogáti András és Horváth Zoltán), valamint a mögöttük álló csapat bebizonyította megyénkben is, hogy van, ami nem eladó, hogy a tisztességes politizálás hosszútávon kifizetődő. Az elért eredménynek köszönhetően továbbra is lesz zöld a parlamentben, amelyhez a Vas megyei szavazatok is nagyban hozzájárultak" – tartalmazza a közlemény.

Négy évvel ezelőtt az akkori öt vasi körzetből csupán kettőben volt LMP-s jelölt, az idei választásokon mindhárom körzetben lehetett zöldpárti politikusra voksolni. Bár a részletes értékelés még hátra van, látható, hogy több településen is megerősödve, második, harmadik pártként végzett az LMP, a megyeszékhelyen pedig továbbra is megkerülhetetlen tényező.

„Az elért eredmény tudatában kezdjük meg a kampányt helyben is az európai parlamenti és az önkormányzati választásokra" – közli a párt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!