Szombathely

2014.06.27. 17:45

Jutalmazták a köztisztviselőket

Szombathely - Átadták a városházán az év köztisztviselőinek járó díjakat. Idén tizenöten vették át az elismerést.

Boros Patrícia

Köztisztviselőket díjaztak pénteken a városházán. 2001 óta évente megtartják a köztisztviselők napját, ilyenkor jutalmakat adnak át.

Dr. Puskás Tivadar polgármester köszöntőjében beszélt arról, hogy a közt szolgálni olyan tett, amiért csak becsülni lehet valakit, mert azoknak, akik ebben a szférában dolgoznak, gyakran nagy áldozatot kell hozniuk azért, hogy minél több ember javát szolgálhassák. Az ünnepi beszéd után az elismerések átadása következett.

Idén az év hivatali technikai dolgozójának járó elismerést Horváth Zoltánné, az év ügykezelője díjat Kis Violetta, Sümeghy Veronika, valamint Varga Ágnes vehette át. Az év fiatal köztisztviselője díjat Végh Éva és Kundák Gábor kapta. Idén az év köztisztviselője Sóskutiné Horváth Marianna, Rácz Sándor és Kosztor Györgyné lett. Az év köztisztviselői különdíját dr. Károlyi Ákos érdemelte ki.

A közterület-felügyelők közül az év köztisztviselője kitüntetést Kárádi Sándorné, az év közterület-felügyelője díjat pedig Radicsné Kovács Zsanett vehette át.

Az ünnepségen szakmai tanácsadó címet kapott Halászné dr. Józsa Erika, Kovács Frigyes, valamint Mester Ágnes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!