Szombathely

2014.10.15. 18:55

Bookfenc - Zsákbamacskával is be lehet jutni

Szombathely - A gyerekekre is gondoltak az Országos Könyvtári Napok szombathelyi sorozata keretében.

Merklin Tímea

A Berzsenyi könyvtárban csütörtökön a tolerancia, a megértés, az egymásra figyelés jegyében10 órakor és 11 órakor A láthatatlan látható címmel a vakok és gyengénlátók mindennapjairól lesz szó. Ezzel párhuzamosan fut a Találd ki, mit jelent! - Jelbeszéd és megértés a siketek világában című program.

Pénteken 15-től 18 óráig Bookfenc, ami mindenkinek sikerül a Family Centerbe települnek ki a könyvtárosok, hogy megszólítsák a potenciális olvasókat. Rosta Géza zenés műsorával, kézműves foglalkozással hívják fel magukra a figyelmet, a beiratkozáshoz zsákbamacska választható.


Vasárnap 13-tól 17 óráig Varázslatos játszóház lesz, Aranytulipán címmel mesefoglalkozás, a Papírszínházban Janikovszky Éva és Lázár Ervin meséi kelnek életre. 15 órakor All Maschine Bookshow címmel Tóth Kinga tart könyvbemutatót, zenés-videós performanszot. 16 órakor és 16.30-kor babákkal érdemes jönni a Ringató és énekes óvoda című bemutató foglalkozásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!