Szombathely

2009.03.04. 03:29

Fejlesztésekre is futja

<b>Vasszilvágy </b> - A falu nyugalmát a közelmúltban két kisebb incidens zavarta meg: szilveszterkor az információs táblát törték szét, a múlt héten a temetőben két síremléket rongáltak meg.

Angyal László

Az idén három utca felújítását tervezik: a Petőfit teljes egészében, míg az Adyt és a Béke utcát részben aszfaltozzák le. A járdákra is ráfér a renoválás: közhasznú munkások bevonásával felszedik a betonlapokat, új ágyazatot készítenek, és visszahelyezik a járdalapokat. A polgármester megemlíti a tűzoltószertár külső tatarozását is, mint tervezett jelentősebb felújítási feladatot.

Vasszilvágyon ha lassan, de gyarapszik a lakosok száma, jelenleg 426-an élnek itt. Mivel nincs helyben iskola és óvoda, éppen ezért a vasszilvágyiak odafigyelnek arra is, hogy a fejkvótán felüli működési költségeket is kifizessék: az iskolásaik után a váti, míg az óvodásaik után az acsádi önkormányzatnak utalják a pénzt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!