Szombathely

2009.05.20. 02:28

Mozgalmas vasárnap áll a gyermekek előtt Kőszegen

Kőszeg - A művelődési központ munkatársai és sok-sok segítőjük minden kicsit és nagyot vár május 24-én a városi gyermeknapra.

Némethy Mária

A programsorozat 9-12 óra között horgászversennyel kezdődik a Csónakázó-tónál. Ezt gyermekeknek szervezik, ezért ezúttal horgászengedély nem szükséges. Nevezni a helyszínen lehet rá 8 és fél 9 között. A további programok helyszíne a Károly Róbert tér és várárok.

Az itteni versenyekre 13 órától lehet nevezni. Lesz óvodás és iskolás kerékpáros ügyességi verseny, aszfaltrajzverseny, ping-pong verseny 14 órától és pogácsa sütés fél kettőtől.

13 és 17 óra között a Kőszegi Rendőrkapitányság és a Kőszegi Önkéntes Tűzoltóság, valmint a Vöröskereszt bemutatóit rendezik meg, de lehet menni arcfestésre, játszani KVÍZ-özönt, lesz csuhézás, rafiázás és szalmafonás, készíthetnek a gyerekek szélforgót, díszíthetnek mézeskalácsot. Lehet jelentkezni a kőszegi síugrók játékos feladataira és a Bechtold István Természetvédelmi Látogatóközpont bemutatóira. 

A rendezők minden versenyt külön díjaznak. Az egyes versenyek résztvevői tombolaszelvényt kapnak, ezek az eredményhirdetés után külön sorsoláson vesznek részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!