Teszt

2017.09.06. 15:50

Értékes balogunyomi siker fociban

KÖRKÉP A harmadik fordulóval folytatódott a megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság a szombathelyi csoportban.

Tóth Gábor

sdfvsdfvsdfv Foto: sdf

Szombathely

A játéknap rangadóját Balogunyomban rendezték, ahol a Söpte vendégeskedett: a Söpte szerzett vezetést, mégis a hazaiak nyertek magabiztosan. A Csepreg elverte a Sparit. A Tanakajd szomszédvári derbit nyert Táplánban. Döntetlennel zárult a Szentpéterfa-Felsőcsatár horvát csata. Nehezen veszi fel a ritmust a Rábahídvég, ezúttal a Jáktól kapott kilenc gólt. A Sének kijött a lépés Zanaton. A Gencsapáti vereséggel küldte haza a Bozsokot.

Tápláni KSK-Tanakajd 1-4 (0-4). Táplánszentkereszt, vezette: Makai I.

Tápláni KSK: Farkas G. - Sárközi, Baranyai (Szajkó), Balázs, Káldi, Rajzinger, Jantos, Varga S., Kasza (Kovács B.), Horváth E. (Kádár), Németh G. (Kovács Laczi).

Tanakajd: Marcz L. - Könczöl Sz. (Könczöl B.), Orsós J., Kölkedi, Marcz G. (Tóth A.), Orsós G. (Maczek), Marcz M., Filakovszky (Rozs), Stieber (Kmetyó), Preiczer, Komáromi.

Gólszerzők: Szajkó, ill. Könczöl Sz., Orsós J., Marcz G., Preiczer.

Rábahídvég-Ják 0-9 (0-3). Rábahídvég, 50 vezette: Szabó Z.

Rábahídvég: Ligeti - Rába, Pap, Nagy G., Boda, Smolczer, Horváth E., Tamás Z., Tamás R., Berger, Kiss S.

Ják: Biró - Bődi, Svob, Czeglédy, Kiss G., Máté Cs., Máté D. (Iszak Á.), Mészáros G. (Barbalits), Vad, Máté Á. (Iszak B.), Mészáros B.

Gólszerzők: Svob (3), Máté Á. (2), Iszak Á., Barbalits, Czeglédy, Mészáros B.

A tartalékos hazai csapat nem tudta felvenni a versenyt az amúgy is jobb erőt képviselő Jákkal.

Csepreg-Elektromol Spari 2-1 (1-0). Csepreg, 100 néző, vezette: Sipos Zs.

Csepreg: Taródi - Tájmel, Steiner, Németh G. (Kovács B.), Reichardt (Bánhidi), Kovács Á., Baranyai A., Pócza, Péntek (Hódosi), Varga B. (Baranyai Z.), Kótai.

Spari: Pungor - Dienes, Szekeres, Varga B. (Baranyai), Pulai, Csillik, Dancs, Lobozár, Majtényi, Németh V., Németh R. (Sipos).

Gólszerzők: Varga B., Pócza, ill. Majtényi, Varga B. (öngól).

A mérkőzés nagy részében kiegyenlített játékot láthatott a közönség. De összességében - a sok hiányzó ellenére - megérdemelt győzelmet aratott a hazai csapat. Igaz, mindkét oldalon adódtak gólhelyzetek. A hazai együttesből, elsősorban a küzdőszellem miatt, mindenki dicséretet érdemel.

Szentpéterfa-Felsőcsatár 1-1 (0-0). Szentpéterfa, 150 néző, vezette: Bereczky Cs.

Szentpéterfa: Táncsics - Teklits (Tóth G.), Török, Kovács B. (Wágner R.), Gaál Á., Csordás, Tóth Sz., Gaál R., Wágner Sz. (Azoitei), Jurasits, Devecsery.

Felsőcsatár: CSOKNYAI - Horváth B. (Horváth M.), Cobzaru (Perlaki), Kiss M., Krancz Gy., Krancz K.,

Schmalzl, Tieber, Böhm, Horváth L. (Horváth Sz.), Kossuth.

Gólszerzők: Csordás, ill. Böhm.

Kiállítva: Krancz K. (63., Felsőcsatár).

A helyzetek, a játék képe alapján a hazaiaknak gólokkal kellett volna nyerniük - a kapufa például kétszer is segített a vendégeknek. A Felsőcsatár taktikusan tördelte a játékot, stabilan védekezett, nagyot verekedett - így összességében nem érdemtelenül vitte el az egyik pontot.

Balogunyom-Söpte 3-1 (1-1). Balogunyom, 100 néző, vezette: Szabó I.

Balogunyom: Zámbó - Hajós, Papp M., Horváth M., Szén, Homor M. (Molnár T.), Kiss M., Böle (Nemes), Homor D., Dávid, Fábián (Kalmár).

Söpte: Markovits - Nyul (Kovács Zs.), Tóth P. (Kovács M.), Varga Cs., KOVÁCS E., Pusker, Orbán, Pungor, Udvardi (Szakály), NAGY K., PERESZTEGHY

Gólszerzők: Kiss M. (2), Fábián, ill. Varga Cs.

Kiállítva: Hajós (90., Balogunyom).

A hazai csapat formája az előző fordulóhoz képest óriásit javult. A házigazda több helyzetet dolgozott ki ellenfelénél, a mérkőzés nagy részében irányította a játékot, és összességében megérdemelten nyert a jó erőt képviselő Söpte ellen. A hazaiaktól minden játékos jól teljesített.

Zanat-Honvéd Sé 0-4 (0-0). Szombathely, vezette: Molnár T.

Zanat: Szalay - SCHMIDT, SZABÓ P., Szabó Z. (Kovács G.), Horváth G. (Bárdics), Varga R. (Molnár A.), Pörge (Tőke), GUTTMANN, Kiss M., Lakatos, Putz.

Honvéd Sé: Földi - BALOGH D., Horváth R., Wágner, MUZSAI (Koroknai), KOVÁCS K., Werderits, Farkas P. (Süle), Soós (Bogyai), KISS P. (Fichtacher), Uri.

Gólszerzők: Kovács K. (2), Bogyai, Kiss P.

Az első félidőben fegyelmezett, szervezett csapatok kiegyenlített küzdelmét láthatta a közönség. A második félidőben a hazaiak egyéni hibáit kíméletlenül kihasználta a vendégcsapat - úgy tűnt, hogy a séiek jobban akarták a győzelmet. A zanati csapatnak mentálisan kell javulni, ha fel akarja venni a versenyt a csoport első feléhez tartozó együttesekkel. A Sé teljesen megérdemelten vitte el a három pontot.

Gencsapáti-Bozsok 2-0 (2-0). Gencsapáti, 100 néző, vezette: Varga S.

Gencsapáti: Szabolics - Kardos (Rudolf), Varga A., Pintér (Németh P.), Domján (Komláti), Vida K., Molnár D. (Bernáth), Tar (Czömpöl), Lőrincz, Szigetvári, Horváth D.

Bozsok: Miklós - Kovács Zs., Dévényi (Iker), Horváth P., Kovács P., Naisz, Rapi (Tar), Könye (Tóth G.), Kiss M., Németh D., Bigner (Mihácsi).

Gencsapáti-Bozsok: 2-0. A hazaiak játékosa, Varga András (labdával) emelkedik ellenfele fölé Fotó: Unger Tamás

Gólszerzők: Kardos, Pintér.

A meccs elején mindkét csapatnak volt gólszerzési lehetősége, amelyek kimaradtak. Aztán egy gyors támadás végén a Gencsapáti megszerezte a vezetést. A vendég-együttes becsülettel jött előre, próbált egyenlíteni, de újra a Gencsapáti szerzett gólt. A második félidőben a Bozsok beszorította a hazai csapatot, de komoly gólszerzési lehetősége csak egy volt. A Gencsapáti így otthon tartotta a három pontot - a hazai csapatból mindenki jó teljesítményt nyújtott.

Kérjük a csapatvezetőket, hogy a tudósításokat küldjék el a [email protected] e-mail-címre.

1. Csepreg 3 3 0 0 6- 3 9

2. Tanakajd 3 2 1 0 10- 3 7


 

3. Ják 2 2 0 0 13- 2 6

4.. Honvéd Sé 3 2 0 1 11- 3 6


 

5. Söpte 3 2 0 1 9- 5 6

6. Balogunyom 3 1 1 1 6- 5 4


 

7. Zanat 3 1 1 1 5- 7 4

8. Gyöngyösh.-Sz. 2 1 0 1 11- 3 3


 

9. Spari 3 1 0 2 6- 6 3

10. Gencsapáti 3 1 0 2 5- 9 3


 

11. Felsőcsatár 3 0 2 1 4- 10 2

12. Szentpéterfa 2 0 1 1 3- 4 1


 

13. Bozsok 2 0 1 1 1- 3 1

14. Tápláni KSK 3 0 1 2 3- 10 1


 

15. Rábahídvég 2 0 0 2 0- 20 0

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!